E-mail life@bethechangebg.com

закупи зелев сок за Здравето на твоя чревен микробиом

100% НАТУРАЛЕН ПРОБИОТИЧЕН ЗЕЛЕВ СОК ЗА ЗДРАВЕТО НА ТВОЯ ЧРЕВЕН МИКРОБИОМ!

Привет, Приятели на Здравето и Почитатели на нашия антираков зелев сок от „МИСИЯ ЗЕЛЕ“!

СТАРТИРАМЕ КАМПАНИЯ ПО СБОР НА ЗАЯВКИ ЗА КВОТИ. Правим това предварително, защото тази година количеството ще бъде силно ограничено. Причините за това са няколко: процесът е изцяло ръчен и много трудоемък, покачване стойността на използваните сурови продукти, които са от изцяло органичен характер, времето, което можем аз, Ади, и Милен да отделим на МИСИЯ ЗЕЛЕ, бидейки ангажирани в други наши отговорни поприща, които изчерпват голяма част от нашето внимание, е ограничено.

Квотите ще съдържат отново 36 продукта: 24 бутилки с пробиотичен зелев сок (750 бутилка) + 12 буркана с  кълцано кисело зеле (720 мл буркан).

Стойността ще остане същата, въпреки покачването на продуктите: 360 лв. с ДДС.

Моля да имате предвид, че събираме заявки само за квоти. Дали тази година ще пускаме в продажба само съчетание от 3 вида сок, не можем да потвърдим на този етап. Можем да потвърдим само квотите. Не приемаме заявки за „само бутилка“, „само зеле“, „само три бутилки“ и прочее.

Всеки, който иска да запази-закупи КВОТА, следва да заяви своето желание:

  1. на имейл office@bethechangebg.com с основание на имейла: ЗАЯВКА ЗА КВОТА МИСИЯ ЗЕЛЕ от ... /две пълни имена/.
  2. Да посочи броя квоти. Някои наши редовни потребители ангажират по 2-3-4 квоти, за да си имат до следващото издание на Мисия Зеле през следващата есен. Това е умно решение, предвид факта какво носи на организма зелевия сок и ферментиралото зеле. Всеки решава за себе си. Квотите се изчерпват бързо. Това показва практиката.
  3. Да изпише данни за фактура на физическо или юридическо лице. Данни за физическо лице: име и фамилия + адрес по лична карта, независимо дали живеете на него или не. Фирменни данни: име на фирмата + адрес + МОЛ + булстат + има ли рег. по ДДС
  4. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ! да посочите актуален телефон за връзка. Внимавайте при изписването му, защото често клиенти на онлайн магазина ни изпращат грешни телефонни номера.

Да, заявката за квоти се заплаща предварително, поради ограниченото количество. Ще приемаме заявки до запълване на предвидения капацитет.

Мисия Зеле ще е готова в средата на м. Декември 2023.

Доставки и взимане. Това ще уточним допълнително, когато квотите са готови. Най-вероятно, ще се изпраща само с куриерска услуга, защото условия в офиса ни за съхранение вече няма, както в предишни издавания на квотите.

Моля да имате предвид, че стойността на квотите не включва куриерската услуга. Тя ще се посочи допълнително, когато му дойде време.

Какво е Мисия Зеле – четете тук:

https://bethechangeretreat.com/article?id=RThjSWtDTTc4Vm1kWXI3emtndlBiQT09

Как се консумира – четете тук:

https://bethechangeretreat.com/article?id=RWRBd0NSY3VEUFdTTU83TUk3K1IxUT09

За ползите – четете тук:

https://bethechangeretreat.com/article?id=cWFMTHFibFZpM09GRjluR3RMK2l3dz09

Когато сме готови, ще започнем прозвъняване на всеки, заявил своята квота, за да уточним адрес на доставка и самата доставка.

С пожелания за ЗДРАВЕ!

...

www.adiandmilentzanovy.com

P.S. Най-често задавани въпроси

Въпрос: Как се оформя сумата?

Предварително по банков път.

Въпрос: Мога ли да купя само част от продуктите?

Отговор: Мисия зеле се продава само „в пакет“ - квота, посочен по-горе като количество и съдържание.

Въпрос: Колко ще ми струва куриера?

Отговор: Зависи на кой адрес се намирате – град, достъпност и др. Куриерската фирма може да ни даде отговор на този въпрос, след като се запознаем с Вашия адрес.

Въпрос: Мога ли да получа фактура на фирма?

Отговор: Да, разбира се. Подайте ни фирмени данни.

Въпрос: Мога ли да платя без ДДС?

Отговор: Не може да платите без ДДС, тъй като нашата фирма е регистрирана по ДДС.

Въпрос: Мога ли да платя в брой без документ?

Отговор: Следва всеки, пожелал квота/квоти от Мисия зеле, да плати по банков път. Тоест: на всекиго му е нужен документ, независимо дали трябва фактура или не трябва.

Въпрос: Може ли да ми изпратите квотата/квотите в чужбина?

Отговор: Не изпращаме квоти до чужбина! Можете да поръчате на адрес в България, а Ваши близки да оформят пратката до Вас.

Въпрос: Как се консумира зелевия сок?

Отговор: Препоръчва се сокът да се пие по една чаша сутрин и по една чаша вечер от 150 мл в рамките на 21 дни за максимално добър лечебен ефект върху гастро-интестиалната флора и фауна. Тази практика следва да се прилага няколко пъти в годината. Както знаете, сокът от зеле има диуретично въздействие, и с него не бива да се прекалява, независимо колко вкусен и пивък е той. Сокът следва да се съхранява на тъмно и хладно място. С излагането на топло и осветено място сокът губи част от добрата си микрофлора - добра бактериална среда.