E-mail   life@bethechangebg.com

  • BG
  • ENG
  • RUS

Кога се провежда ПРОЕКТ ЗДРАВЕ +THE NEXT LEVEL

Всичко е възможно! (IRONMAN)
 

Кога се провежда + THE NEXT LEVEL?

Добре дошли в Приключението,

наречено + THE NEXT LEVEL

от 21 Декември 2020 до 4 Януари 2021!

*** Програмата +THE NEXT LEVEL се предлага само в този период от годината, който е най-подходящ за тренировки на открито в Тайланд.

И, да, именно тук, в сърцето на Тайланд на Остров Пукет заедно ще вдигнем Наздравици! в посрещане на Новата 2021 Година!

В нашата съвместна Програма може да участва всеки един човек, който по една или друга причина иска да припознае Промяната за свое ежедневие, или човек, който вече го е сторил, ала иска да е сред Съмишленици, които да му дадат още кураж да продължи напред. Нашата програма не е санаториум, а Активна програма с ежедневни ангажименти-практики, в които той участва лично и активно  по волята на своя избор и според резултатите, които иска да постигне по време на своето пребиваване, оставайки насаме със себе си у дома. Нашата Програма има социален статут на съвместно съжителство, за което всички Участници си поделят разходите по това съжителство с всичките съпътстващи материали и услуги, които са част от замисъла на Програмата за нейното изпълнение в името на това съжителство. Нашата Програма няма икономически изгоден статут. Тя се провежда по наше лично желание да помогнем на други хора да подобрят своя Живот в Здраве и щастие. Тази наша Програма има общо единствено и само с нас, Ади и Милен, които се срещнаха с диагнозата рак и "Имате шест месеца живот!", и личния опит към ПОБЕДАТА НАД БОЛЕСТТА. Тази Победа се осъществи изцяло без помощта на конвенционалната медицина. Тя се осъществи: четете нашите Три Книги за Здраве. С тях можете да се запознаете от страниците на нашия сайт: www.bethechangeretreat.com