E-mail life@bethechangebg.com

КОМБУЧА KING

Вкусна и пивка Комбуча KING завладява София и Пловдив!

НАПИТКАТА НА НОВАТА МЛАДЕЖ! ДА ЖИВЕЕ КРАЛЯТ! 100% НАТУРАЛНА! 100% ЗДРАВОСЛОВНА! 

Здравейте, Приятели на Здравето, на Ади и Милен Цанови и на ЖИВАТА ХРАНА!

Ето ни и нас с НЕЩО НАПЪЛНО НОВО отново в името и на ВАШЕТО ЗДРАВЕ.

Много от вас чакаха търпеливо Ади и Милен да стартират и предлагането на така невероятната ЖИВА НАПИТКА, която на много от вас тя се услаждаше по време на нашите Оздравителни Програми "ПРОЕКТ ЗДРАВЕ", както и по време на нашите семинари, когато свободната воля на хората даваше възможност за тези незабравими срещи на сладки приказки за Здравето.

Рецептата на нашата Комбуча е публикувана в нашата Четвърта Книга за Здраве "ВКУСЪТ НА ЖИВОТА!" Всеки, закупил Книгата ни, вече се е запознал с нея.

Е, да правиш комбуча всъщност не е никак лесна задача. Както и да правиш вкусен и пивък зелев сок. Отглежданата "култура" се нуждае от прецизно внимание, проследяване на процеса и навременно "прихващане" за втора ферментация.

Изучавахме този процес цели две години, преди да решим да споделим с вас ползите от поредната ферментирала напитка, полезна за Здравето на човека /чревен микробиом/. 

Комбучата засега ще се предлага само в рамките на град София и Пловдив. Всяка партида ще се предлага до изчерпване на количествата и ще се приемат заявки за следваща партида. Предлагането на единични бройки няма да има. Нашето желание е да предлагаме продукцията си на хора, които заяват Абонамент. Как да се случи това? - четете по-долу.

ПРЕДЛАГАН ПАКЕТ: 

 

100% натурална пробиотична напитка за Малки и Големи! 100% полезна! 100% вкусна!

поръчай 12 бут. от 0.500 за 58,88 лв.

купи пакет бутилки и касетка (65,00 лв.) и се абонирай ежемесечно за живата напитка.

(доставката е за сметка на получателя; работим с Еконт)

Сумата за оборотните бутилки и касетката е еднократна. Ако има липса на бутилки или негодност на касетката, то те се заплащат отделно, според ценовата листа на тяхното закупуване. 

Не предлагаме продажба на бутилки извън обща квота - тоест: от посочения сбор. 

Не предлагаме избор на различни вкусове. Всяка партида съдържа определини такива, които се комбинират. 

Всяка партида има различен вкус или вкусове, тъй като за втората ферментация използваме органични плодове, които са налични към момента на нейното бутилиране.

Консумацията на комбуча може да бъде ежедневна и по няколко чаши на ден. Добре е да не се пие непосредствено преди хранене или непосредствено след хранене.

Кога точно да пиете от напиткаата зависи не от нашето мнение, а от състоянието на вашата храносмилателна система и отделителен тракт. Има хора, които не могат сутрин да поемат нищо друго, освен вода или топъл чай. 

Вкусът на комбучата не е еднакъв за всяка бутилка и партида. Следва да се знае, че във вторичната ферментация продължават да се развиват специфичния живот в нея - бактерии и дрожки - тя продъжлава да зрее. 

Добре е комбучата да се държи в хладилник и да се внимава как се отваря, защото тя е ЖИВА НАПИТКА и има нужда от това внимание. 

Напитката може да се пие и от деца. Тъй като тя има лека оцетен и газиран вкус. Всеки родител самостоятелно следва да прецени коя е възрастта, от което да я предложи на своето дете. 

При вторична ферментация комбучата може да продължи да зрее още дълго време. Предлаганата квота от 12 бутилки е добре да се изконсумира в рамките на две седмици, защото комбучата ще стане силно газирана-избухлива или пък силно оцетна.

"Газировката" на напикката идва от определени плодове /не всички/, които се ползват за вторичната ферментация.

Производството на комбуча е регулярно. Ако се абонирате за регулярно получаване, Вие ще имате право да получите първи от следващата квота. Ако ще пазарувате "от време навреме", то квотите не могат да бъдат гарантирани, защото може да се окажат изчерпани - закупени от други желаещи.

Заявка за Абонамент може да направите на office@bethechangebg.com или на тел. 0877 68 68 73 със следните данни: две имена + адрес за доставкща + телефон за връзка

Ако вашето желание е за доставка до адрес, то стойността ще коментираме допълнително, взависимост от достъпността на мястото на доставка.

При суми над 100 лв. доставката е безплатна в рамките на град София! 

И още нещо...

Според начина на приготвяне на комбучата, вкусът й варира от леко сладък до кисел, от леко газиран до наподобяващ лека бирена напитка или дори до шампанизирано вино.

Самата гъба представлява симбиотична колония от бактерии и дрожди, и затова е известна още и като СКОБИ (SCOBY – Symbiotic Colony of Bacteria and Yeasts).

Напитката комбуча е много полезна, защото съдържа глюкорова, млечна, оцетна, ябълчена, танинова, оксалова и усинова киселини, витамини C, B1 (тиамин), B2 (рибофлавин), B3 (ниацин), B6 (пиридоксин), B9 (фолиева киселина), и дори прословутия витамин B12 (кобаламин), както и ензимите бромелаин, папаин и бета-глюкани.

Медицински изследвания показват, че чудотворната гъба може да повлияе положително при лечението на редица здравни проблеми. Регулира храносмилателната система, като подобрява метаболизма и помага при запек, има благотворен ефект при диабет, затлъстяване и възпаление на ставите. В същото време напитката комбуча алкализира, поддържа жизнения тонус, подобрява психическите и умствените способности, и има изразено антибиотично и антивирусно действие. Тя е естествен природен пробиотик.

ДА ЖИВЕЕ КРАЛЯТ!

жива, пивка, вкусна и полезна