E-mail   life@bethechangebg.com

  • BG
  • ENG
  • RUS

...за Здравето с Любов...

Книга за Здраве от Ади и Милен Цанови - ПРЕМИЕРА!
 

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ПРЕМИЕРА
на ТРЕТАТА ни КНИГА
(Ади и Милен Цанови)
25 Октомври 2019 година (19:00 ч.)
гр. София, Сити Марк Арт Център (бул. Янко Сакъзов 30)


...за Здравето с Любов...
Разкази, които лекуват...

е Третата ни книга за Здраве, която по нищо, освен по Здравето, не си прилича с предидущите две: Непрочетена книга за Здравето. Пятът на Промяната. Ние победихме рака! и 21 дни да промениш Живота си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ.
Раждането на нашата Трета книга за Здраве ще затвори Първата ни Трилогия, която смело кръщаваме ПОБЕДА НАД ДИАГНОЗАТА РАК!


ПО ВРЕМЕ НА ПРЕМИЕРАТА НА НАШАТА ТРЕТА КНИГА ЗА ЗДРАВЕ ще:
- можете да се запознаете и с другите ни Две книги за Здраве
- ви запознаем с машините за вода на Yang Water
- ще изтеглим трите печеливши имена от ПРОМОЦИЯТА НА НАНО ТЕРМОСИТЕ НА YANG WATER - всеки печеливш ще получи машина за вода на Yang Water модел 077 (за повече информация за предстоящата ПРОМОЦИЯ - КУПИ И СПЕЧЕЛИ следете фб страницата на Yang Water, фб страницата на Бъди Промяната, нашата фб група Удоволствиегто да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА!)

В първата ни книга „НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака!“ ви разказахме за нашата история с диагнозата „рак“ и „Имате шест месеца живот!“. Разказахме ви за битките със страха и незнанието, с настървените настоявания на конвенционалната медицина и нашата вяра в различното. Разказахме ви и за нашите обещания към света, че, ако ни се случи нещо добро, ние обезателно ще разкажем за него на хората. Ето така се роди нашата първа книга за здраве.
Болестта рак е и поводът, и причината днес вие да държите в ръцете си нашата трета книга. Едно откровено споделяне за Живота такъв, какъвто е – красив и грозен, благ и болезнен, бърз и бавен, спокоен и шумен, дързък и страхлив, самотен и жив… Или просто ЖИВОТ!
Във втората ни книга „21 дни да промениш ЖИВОТА си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ“ споделихме с вас ценни знания за алтернативните методики и практики в борбата с болестите на нашето съвремие. През погледа на други наранени хора ви разказахме и за резултатите от нашата оздравителна програма – част от нашата житейска Мисия „Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА!“, на която посвещаваме дните си.
Дойде време да лекуваме заедно нашите мисли, емоции, отношение към случките в света и хората. Дойде време да останем сами със себе си и да се опитаме да разберем дали нашите несполуки, болезнени отношения и болестни състояние не са следствия на наранена ни душевност. Нека заедно се обърнем с лице към емоционалния ни свят, за да разберем повече за себе си и кое е може би онова „нещо“, което авторитарно възпрепятства житейските ни успехи.

С НЕТЪРПЕНИЯ ОЧАКВАМЕ 25 ОКТОМВРИ 2019 ГОДИНА!

Ади и Милен