E-mail   life@bethechangebg.com

  • BG
  • ENG
  • RUS

нашият Екип - Програма

Ние се гордеем с Нашия Екип, който ежедневно се грижи за Здравето на Участниците в нашата Оздравителна програма.
 

Нашият Йога-Мастер - Стефи Цанова напуска временно Оздравителната ни програма, за да уреди личния си Живот занапред. Стефи бе нашият Йога-Мастер в двете до тук проведени Програми. Тя бе незаменим член на нашия Екип, без който Програмата пак ще е прекрасна, но няма да е същата. Искрено вярваме, че някой ден, когато Стефи ни дари с внучета, отново ще бъдем заедно на Острова на Промяната, за да си спомним колко пълноценни дни сме имали заедно на него. Стеф, На Добър час! в Живота! Благодарим ти за всичко, което направи за Програмата ни. ОБИЧАМЕ ТЕ!  Искрено вярваме, че нашият Живот – нашата Мисия вдъхнови и теб завинаги...

 

 

Ади

Някои ме наричат Неуморната Ади, а други просто "Божествена!"  (повече за Защо имено Божествена? в нашата втора книга за Здраве "21 дни да промениш ЖИВОТА си!  ПРОЕКТ ЗДРАВЕ). Между другото, аз, Ади, не съм едиствената Божествена. Има и още... четете!

Водещ спортни програми: йога, мини батут, fitball йога-латес, степ аеробика, кардио боксинг; лектор; готвач; пътеводител из Острова в разкази по време на нашите излети. Ръководител отдел "Смехотерапия и друга веселба под надслов "Хора с висока банкетна култура". 

 

 

 

Милен

Някои го наричат "Мастер" (Росен Борисов, Желязко Стаматов)

Водещ спортни програми: плуване, бягане, колоездене (на Острова имаме три колелета: 2 мъжки и 1 дамско!); лектор; закупчик; водещ дихатлни практики по Метода на Уимхоф. Ръководител отдел "Всякакви опити за направа на млека от кокосово мляко, бадеми, кашу и прочее + комбуча!".

 

 

Нашият Екип масажисти

Мануалната терапия в Тайланд е национално богатство, което не се наблюдава в други страни по света в тази си честота на масажните студиа навсякъде из страната, независимо колко закътано е дадено местенце в нея. Традицията на тайландския масаж и неговите разновидности, според личната подготовка и уменията на прилагащият го, се предава от поколение на поколение както сред жени, така и сред мъже.

Грижата за подвижността на човешкото тяло (гъвкавост и устойчивост) е сред основните грижи за отлично Здраве.

 

 

 

 

 

 

Г-жа Нуай

Една жена с огромно щедро и благодорно сърце, без която нашия престой на Острова и провеждането на нашата Оздравителна програма биха били невъзможни. Г-жа Нуай е не просто мениджър на нашия комплекс, а и наш личен Приятел, който дълбоко цени всичко, което правим в името на Здравето на хората.

Г-жа Нуай преди няколко години губи своят обичан брат в битката с рака. Нашата първа книга, преведена на английски език, й помогна да приеме загубата и продължи напред без сълзи и съжаление. В момента, благодарение на нашата книга, тя помага на другият си брат в борбата с друго сериозно заболяване. 

Екипът на г-жа Нуай, който има грижата да почиства къщата, басейна, градината и да сменя бельо и кърпи е много дружелюбен, изпълнителен, внимателен и прецизно дискретен. 

Няма "нещо", което г-жа Нуай да не може да направи. Тя има верен екип от хора, които се впускат в помощ там, където тя е необходима сега. 

Г-жа Нуай е човекът, от когото аз, Ади, черпя всичките си знания за Тайланд - традиции, обичаи, взаимоотношения, празници, вярвания и др.