E-mail   life@bethechangebg.com

  • BG
  • ENG
  • RUS

нашият Екип - Програма

Ние се гордеем с Нашия Екип, който ежедневно се грижи за Здравето на Участниците в нашата Оздравителна програма.
 

Нашият Йога-Мастер

Първата ни Оздравителна Програма имаше за задача да се проведе от нас двамата – Ади и Милен. Неочаквано от нас, ала оценено от сърце, към нас се присъедини на доброволни начала нашата голяма дъщеря Стефани, която реши да се отдаде заедно с нас на Промяната и Мисията ни Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА!

Участието на Стефи в Програмата й придаде едно незаменимо усещане, което по един или друг начин липсваше в първата версия, която бяхме замислили. Стефи положи огромни усилия, за да овладее изкуството на йогата, ставайки наш Йога Учител през всички заходи. Даже и травмата на крака, която направи съвсем случайно един следобед у дома, не помрачи нейните намерения да продължи да преподава усърдно и от сърце, споделяйки 6 дни в седмицата сутрините си с Участниците.

Всяка една сутрин, в която тя с усмивка на лице заставаше на своята постелка, бе изпълнена с вдъхновение и откровено желание да продължаваш все по-напред, защото йогата, която преподава тя, е необикновена. Тя е съчетание от движения, съобразени с възможностите на всяка една група, тяхното състояние за момента на тяхното пребиваване в Къщата на Промяната и физическата подготовка. Тази съвкупност определяше всяко нейно решение как да подхожда всяка сутрин.

Стефи успя да промени убеждението у някои Участници, че йогата е само за избрани и че не всеки може да я прилага като двигателен режим. На йога постелките пред нея присядаха хора от различен пол, с различна физическа подготовка, огромна разлика в килограмите и различна предразположеност към гъвкавост и умение да владееш себе си при определени пози. И, въпреки това разнообразие, всеки Участник се влюби в Йогата на Стефи. Тя ги накара да повярват в скритите си възможности, изваждайки на бял свят онова, за което те даже не са и подозирали, че притежават.

През трите месеца и двадесет дни от нашето пребиваване на Остров Ко Самуи Стефи има удоволствието да премине пълен йога курс в най-добрата школа на Южна Азия – Vikasa Yoga (https://vikasayoga.com/).

Стефи прекъсна една година от своето образование. Тя учи специалност психология в The University of Sheffield (International Facility CITY College, Thessaloniki, Greece). Стефи реши да отдели една година от своя Живот, за да се привърже към Мисията на Мама и Татко завинаги. Влюбена в това, което сътворихме на Острова на Промяната тримата през трите захода, в които заедно се грижихме за всичко и всеки, тя реши да завърши образованието си онлайн, за да е на линия за новите Участници в нашата Оздравителна програма и през 2018-2019 година. Ние, разбира се, останахме очаровани от нейното решение, тъй като силно вярваме, че това, което правим е не просто правилно, а и много ценно в помощ на хората.

Искрено вярваме, че нашият Живот – нашата Мисия я вдъхнови…

 

Ади

Водещ спортна програма: спортен батут, fitball програма, аеробика

 

 

 

 

 

 

 

 

Милен

Водещ: плуване, бягане

 

 

 

 

 

Нашият Екип физиотерапевти

Yiamrung Tatakun (дамата вдясно – ръководител на екипа), Thidsrat Mekwan (дамата в средата) и Langsan Sowilai (господинът сред тях)

Всеки член на Екипа има различна степен на подготовка в различни направления в грижа за човешкото тяло. Мануалната терапия в Тайланд е национално богатство, което не се наблюдава в други страни по света в тази си честота на масажните студиа навсякъде из страната, независимо колко закътано е дадено местенце в нея. Традицията на тайландския масаж и неговите разновидности, според личната подготовка и уменията на прилагащият го, се предава от поколение на поколение както сред жени, така и сред мъже.

Почти на всеки ъгъл в Тайланд има масажни студиа кой от кой по-красив и гостоприемен. Малко са онези обаче, които могат да предложат не просто класически релаксиращ масаж с кокосова масло, а цялостна терапия, включваща определени познания за човешкото тяло в неговата дълбочина.

Екипът е сформиран от Yiamrung (с изключителни познания за човешкото тяло и дългогодишен опит) по наша молба в желанието ни да предложим на Участниците в нашата Оздравителна програма нещо наистина стойностно и много полезно за тяхното тяло. Грижата за неговата подвижност, гъвкавост и устойчивост е сред основните грижи за отлично Здраве.