E-mail   life@bethechangebg.com

  • BG
  • ENG
  • RUS

Какво включва Програмата

Оздравителната ни програма е съвкупност от оздравителни практики, здравословно хранене и нестихващо веселие.
 

Оздравителната ни програма „Живей 21 дни с Ади и Милен на Острова на Промяната – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ – 2018-2019“ (Ко Самуи, Тайланд) включва: 

помощ при закупуване на самолетни билети чрез препоръчана туристическа агенция с отлична практика и отношение към клиента

посрещане и изпращане от/на летище – Ко Самуи

23 дни грижа за всеки Участник

22 нощувки в Къщата на Промяната (просторни стаи, зашеметяващи гледки, постоянно наличие на топла вода, постоянно наличие на интернет връзка на ет. 3, 7 зони за релакс и усамотение, басейн, място за масажи, голяма комфортна кухня и трапезария + тв зона; смяна на бельо – 2 пъти в седмицата, почистване на градина, басейн и други общи площи – 2 пъти в седмицата)

21 дни Здравословна Програма (в Къщата на Промяната се храним изключително здравословно! с много прясна „жива храна“)

6 дни в седмицата лекции на тема Здраве (всичко, от което се интересуват Участниците)

Работата с всеки Участник започва още със затвърждаване на неговото желание да участва в Програмата. Нашата работа с вашата Промяна ще започне преди да ви посрещнем на летището на Острова на Промяната - Ко Самуи. Вашата Промяна започва от България!

Масажът в Тайланд е национално богатство, така че и ние, като едни отявлени тайландци за определен период в годината, сме предвидили и да се масажираме в Къщата. На наше разположение ще имаме екип от 3 физиотерапевти, които последователно 5 дни в седмицата ще се грижат за вашия телесен комфорт с лечебни масажи.

6 дни в седмицата можете да се възползвате пълноценно от следните процедури: йога (флоу йога, кунделени йога, ин йога, йога-пилатес, ащанга йога), кардио тренировки (мини батут, спортна аеробика, пилатес, спортни танци; бягане, бързо ходене, плуване), биорезонансна диагностика и лечение, зепер, йонофореза, медитационни часове, в които ще се учим да дишаме правилно и „изтръскваме“ знака минус от съзнанието си.

Храноден: четете повече в статията „С какво се храним в Къщата на Промяната“.

В Къщата се употребява само канген вода за пиене и готвене (разполагаме с канген машина от последно поколение; повече за добрата вода тук: 

http://www.kangenvoda.bg/bg/change-your-life.html)

В къщата се употребяват еко препарати за почистване, миене на съдове, плотове, посуда и пране. На Острова има прекрасен магазин, който предлага органични и еко продукти. Повече за магазина тук: 

http://www.samuihealthshop.com/.

Няколко разходки из Острова в посещение на водопади, близка среща със слонове, тигърчета, джунглата, местното пазарче за плодове, зеленчуци и друга типична за тайландците стока, храмовия комплекс, Big Budhha и др.

 

... и още ...

Всеки Участник, затвърдил своето участие в Къщата на Промяната, ще трябва да се подготви, преди да се отправи към Острова на Промяната. С тази подготовка запознаваме всеки гост допълнително в подробен информационен бюлетин, който включва:

програма по дни – какво, как и защо?

персонален необходим комплект

изследвания преди заминаване

процедури преди заминаване

Помислили сме за абсолютно всичко, така че всеки един Участник да се чувства отлично в Къщата на Промяната заедно с нас. Ние ще живеем заедно 23 дни, в които ще споделим много повече от просто познанство. Ще се наложи да споделим Приятелство. Вярвам, че това е едно от най-ценните неща, които Къщата на Промяната ще сътвори с нас. И защо не... Би било прекрасно, нали!