E-mail   life@bethechangebg.com

  • BG
  • ENG
  • RUS

Какво включва ПРОЕКТ ЗДРАВЕ +THE NEXT LEVEL

Плувай с Ади и Милен! Бягай с Ади и Милен! Върти педалите на колелото с Ади и Милен! Прави йога с Ади и Милен! Дишай с Ади и Милен! Поти се на кросфит с Ади и Милен! Викай силно на муай тай тренировките с Ади и Милен! Лягай,ставай и подскачай по време на кондиционните тренировки с Ади и Милен! Весели се с Ади и Милен! ДОБРЕ ДОШЪЛ В ЕКИПА НА СМЕЛЧАЦИТЕ!
 

Какво включва Оздравителната Програма + THE NEXT LEVEL?

В нашата съвместна Програма може да участва всеки един човек, който по една или друга причина иска да припознае Промяната за свое ежедневие, или човек, който вече го е сторил, ала иска да е сред Съмишленици, които да му дадат още кураж да продължи напред. Нашата програма не е санаториум, а Активна програма с ежедневни ангажименти-практики, в които той участва лично и активно  по волята на своя избор и според резултатите, които иска да постигне по време на своето пребиваване, оставайки насаме със себе си у дома. Нашата Програма има социален статут на съвместно съжителство, за което всички Участници си поделят разходите по това съжителство с всичките съпътстващи материали и услуги, които са част от замисъла на Програмата за нейното изпълнение в името на това съжителство. Нашата Програма няма икономически изгоден статут. Тя се провежда по наше лично желание да помогнем на други хора да подобрят своя Живот в Здраве и щастие. Тази наша Програма има общо единствено и само с нас, Ади и Милен, които се срещнаха с диагнозата рак и "Имате шест месеца живот!", и личния опит към ПОБЕДАТА НАД БОЛЕСТТА. Тази Победа се осъществи изцяло без помощта на конвенционалната медицина. Тя се осъществи: четете нашите Три Книги за Здраве. С тях можете да се запознаете от страниците на нашия сайт: www.bethechangeretreat.com 

Здравей, Спортни Приключенецо!

Да, често Промяната не е лесна и към нея хората подхождат с необоснован страх. Ала Промяната, въпреки трудностите, които увличат ума и тялото в размисли и вътрешни дискусии, си заслужава всяко едно усилие, всеки един ден и всяка една стойност.

Участниците в нашите три проведени Оздравителни Програми под надслов „Живей 21 дни с Ади и Милен на Острова на Промяната – ПРОЕКТ ЗДРАВЕ!“ доказаха на себе си и света, че по-голям от собствените си воля, вяра, решителност и смелост не можеш да бъдеш.

Ние искрено вярваме, че ще си допаднем взаимно, и ти ще си следващият член на нашия Оздравителен Екип от решителни и смели хора, вдъхновени от жаждата за Промяна. Промяна на навиците, на убежденията, на настройката, на всичко, което искаш да коригираш в себе си, за да живееш в Здраве, щастие и веселие.

Плувай с Ади и Милен! Бягай с Ади и Милен! Върти педалите на колелото с Ади и Милен! Прави йога с Ади и Милен! Дишай с Ади и Милен! Поти се на кросфит с Ади и Милен! Викай силно на муай тай тренировките с Ади и Милен! Лягай,ставай и подскачай по време на кондиционните тренировки с Ади и Милен! Весели се с Ади и Милен! ДОБРЕ ДОШЪЛ В ЕКИПА НА СМЕЛЧАЦИТЕ!

 

Програмата се провежда в 1 заход както следва:

21 Декември – ден пристигане

13 дни - + THE NEXT LEVEL

4 Януари – ден тръгване

 

Стойността на + THE NEXT LEVEL включва:

. помощ при закупуване на самолетни билети чрез препоръчана туристическа агенция с отлична практика и отношение към клиента

. посрещане и изпращане на летище (Thaniapura Service) (при наличие на колело следва доплащане за услугата, тъй като вида транспорт се променя)

. 14 дни грижа за всеки Участник

. 13 нощувки в Thaniapura Garden Wing, според желание за брой гости в една стая и избрания вид на настаняване (1 гост или 2ма гости; Standard или Suit)

. достъп до всички спортни съоръжения, според програмата на спортния комплекс: 25- метров басейн, 50-метров басейн, тенис кортове, игрище за плажен волейбол, кросфит поле на открито, зали за йога и медитации; две фитнес зали, зала за спининг

. достъп до всички общи класове: медитации, йога, муай тай, плуване, колоездене, бягане, тенис, футбол, плажен волейбол, кросфит, кондиционни тренировки

. зони за релакс и усамотение

. интернет връзка по стаи и общи части

. храноден (веган обяд и а-ла-кард вечеря - по време на Програмата се храним пълноценно здравословно!)

. дихателни практики

. медицински преглед (360Health), който включва: lifestyle assessment, heavy metals and toxins scan, body composition, functional fitness, full body bio scan + comprehensive blood test!!!

. масажи (традиционен тай масаж или релакс: 4 бр. х 85 мин.)

. съблекалня sport zone (+сервиз кърпи всеки ден)

. crio&hot джакузи

. инфраред сауна и парна баня

. йонизирина алкална вода (комплексът е plastic free зона!)

. паркинг колелета

. Бъди Вечер вечеря

. Нова Година вечеря

. лекции на тема здраве (всичко, от което се интересуват участниците!)

 

Стойността на + THE NEXT LEVEL не включва:

. храноден „ден тръгване“

. „разни“  по желание на участника, свързани с негови лични интереси за занимания (индивидутални или общи, които подлежат на доплащане, според политиката на Thaniapura)

. „разни“ за малки кокетни прищевки по време на престоя, сувенири, разходки по водопади/атракциони със слонове, крокодили и маймуни, таксита и други, свързани с личното желание за „харчлък“

. самолетни билети