E-mail life@bethechangebg.com

Отличие ОРАНЖЕВАТА ФЛАНЕЛКА НА МИЛЕН

Всяка година Милен Цанов ще връчва Отличие за ПОБЕДА НАД БОЛЕСТТА РАК с помощта едиствено и само на алтернативни-хуманни методи на лечение.

14 Октомври 2020 година! 

Скъпи, Приятели на Здравето!

Вчера вечерта в нашата Оздравителна Програма ПРОЕКТ ЗДРАВЕ БЪЛГАРИЯ "Ултрапревенция - 7те елемента на Здравето" се случи нещо наистина прекрасно. Нашата Житейска Мисия БЪДИ ПРОМЯНАТА! порастна с още една инициатива в името на Човешкото Здраве - в името на вашата смелост в борбата с диагнозата рак.

Ето и редовете, които ще ви подскажат какво се случи всъщност:

"ОРАНЖЕВАТА ФЛАНЕЛКА НА МИЛЕН" е символ на ПОБЕДАТА над диагнозата рак. Тя е символ на смелостта, решителността и дързостта човешка да прекрачиш всички граници на съзнателно убедения ум, че „това е невъзможно“, че „няма изход“, че „това е твоя съдба“, че си „генетично увреден“, че имаш само още шест месеца Живот.

Нашата Житейска Мисия пораства още малко с идеята и реализацията днес на връчването на това отличие за СМЕЛОСТ, РЕШИТЕЛНОСТ И ДЪРЗОСТ, И НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ПРОБУДЕНОСТ.

"ОРАНЖЕВАТА ФЛАНЕЛКА НА МИЛЕН" СЕ ВРЪЧВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ. Към нея всяка година ще се връчва на Отличения и медал от спортно приключение, през което Милен е преминал през годината до деня на връчването. Връчването на медала отразява силата на човешката воля да преодолява препятствията на физиката и ума. Медалът е символ на започнатото и приключеното действие, свързано с грижата за Здравето. Медалът е символ на Олимпийския дух на Отличения, който го е проявил в борбата с болестта.

Тази година "ОРАНЖЕВАТА ФЛАНЕЛКА НА МИЛЕН" ще се връчи за първи път! От днес до края на нашия Живот това отличие ще се връчва на човек, който е победил диагнозата рак без помощта на конвенционалната медицина. На човек, положил откровени усилия да промени своя Живот из основи. На човек, който не се е побоял да обърне гръб на обществото, което не приема неговите промени.

"ОРАНЖЕВАТА ФЛАНЕЛКА НА МИЛЕН" се връчва с отговорност, която Отличеният следва да поеме в името на човешкото Здраве. Той поема ангажимент да помага с вдъхновение на други хора, застигнати от диагнозата рак.

Скъпи Приятели, сред нас има много хора, които са успели устойчиво в борбата с болестта. Всички вие заслужавате нашите адмирации за усилията, волята, решителността и дързостта да победите. Ала има един човек сред нас, с чиято победа се гордеем неимоверно много. В този човек има толкова силна вяра в нашата Житейска Мисия, която се превърна и в негова ЗАВИНАГИ. Този човек заслужава да бъде ПЪРВИЯТ, на когото Милен ще връчи отличието „Оранжева фланелка на Милен“, припознавайки срещу себе си още един ПОБЕДИТЕЛ над диагнозата рак. Това е човекът, доказал на себе си и на света, че диагнозата рак не е присъда, а Зов за Пробуждане. Това е човек, съзнателно и доброволно присъединил се към Мисията ни БЪДИ ПРОМЯНАТА!

За първи път отличието

„Оранжевата фланелка на Милен“ отива при… Полина Петкова!

Това СМЕЛО МОМИЧЕ със СМЕЛО СЪРЦЕ ПОБЕДИ БОЛЕСТТА РАК без помощта на конвенционалната медицина - нито на теория, нито на практика.

Вижте подробно тук: https://www.facebook.com/groups/1094768780553144/permalink/3862535740443087