E-mail life@bethechangebg.com

СУПЕР БАБА АДИ!

...в очакване на Новия Живот в Семейство Цанови!

Скъпи, ПРИЯТЕЛИ НА ЗДРАВЕТО!

Както вече повечето от вас знаят, ние, Ади и Милен Цанови, през Юли месец 2021 година ще ставаме БАБА и ДЯДО. Това е новината, която ПРОМЕНИ ЖИВОТА НИ ЗАВИНАГИ. Новината, която ни направи ТОЛКОВА ЩАСТЛИВИ, ЧЕ ТОВА ЩАСТИЕ ВЕЧЕ ТРУДНО СЕ ПОБИРА В СЪРЦАТА НИ.

Това е и НОВИНАТА, КОЯТО СТАРТИРА РУБРИКИТЕ "СУПЕР ЗНАНИЯТА ИДВАТ СЪС СУПЕР БАБА АДИ! ОТ ОБИЧ КЪМ ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА НАШИТЕ ДЕЦА.

Рубриката ще се провежда в постове или в сесии наживо в нашата фб група "Удоволствието да бъдем здрави! бъди промяната!" Следете групата ни, за да имате навременна информация кога ще се провеждат сесиите наживо, за да се включвате в тях. Ако пък ги пропуснете, може да ги гледате отново в групата, където те се пазят. 

Видите ли тази снимка /по-долу/ в пост в нашата фб група, се гответе за СЕСИЯ НАЖИВО (LIVE СЕСИЯ). Ще посочвам дата и час, така че да планирате, ако искате да успеете за тази наша среща.

По време на тези наши онлайн срещи ще споделям с вас онова, за което чета в момента - за бременността, за раждането, за отглеждането на Мъничето; ще споделям мнението си по различни въпроси, свързани с всичко, което докосва днес и ще докосва и в бъдеще, след раждането на Бебока, Бебока, мен, мама Стефи, татко Митко, дядо Милен, леля Лени, вуйчо Наско, прабаба Краси и прадядо Цецо - Семейството ни!

С отварянето на СУПЕР БАБА АДИ аз искрено се надявам, че мога да бъда от помощ на бъдещи Родители в подготовката им за зачеването, по време на бременността, в подготовката за раждането, в отглеждане; храненето, напитки, добавките и какво ли още не.

Тоест: ще говорим отново и отново за Здравето! А за какво всъщност друго да говори Ади, ако не за ЗДРАВЕ!

В нашата фб група може да се включите от следния линк:

https://www.facebook.com/groups/1094768780553144