E-mail life@bethechangebg.com

описание


ВСИЧКИ НАШИ КНИГИ МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ В КНИЖЕН ВАРИАНТ НА ИМЕЙЛ office@bethechangebg.com

като посочите Вашите две имена, адрес за доставка и телефон за връзка. Изпращаме Книгите с наложен платеж.

Сумата за Книгата/Книгите + стойност за доставка се оформят при получаване/взимане на пратката от Получателя. 

Предговор от двама Пробудени Герои в книгата

Скъпи, Ади и Милен,

Благодарим ви за възможността да бъдем едни от първите избрани щастливци, докосващи се до вашата трета книга „...за Здравето с Любов... Разкази, които лекуват...“.

Вълнението беше голямо, когато получихме все още необработения оригинал. Сега, когато и двамата затворихме последната страница, вълнението е още по-голямо.

Силни емоции напират във всеки от нас. Задавахме си въпроси, коментирахме, съпреживявахме историите на вашите герои и се вдъхновявахме за пореден път от силата на духа ви, искреността, смелостта да разголите душите си и да споделите с всички ваши читатели и последователи най-съкровените моменти от живота си.

За пореден път си дадохме сметка, че Животът е низ от НЕслучайни срещи и събития, които ние невинаги оценяваме навреме, но пък никога не е късно да се измъкнеш от клетката на предразсъдъците, да простиш, да благодариш и да се оттласнеш нагоре, когато си готов за това – да се осъзнаеш.

Вярваме, че историите в тази книга са поука не само за хората със сходни съдби. Убедени сме, че тъгата, болката, травмите от детството могат да бъдат мотивиращи и градивни. И всичко това благодарение на Любовта, която прозира от всеки разказ и вашия непринуден стил на разказвачи.

Искаме вашата история да стигне до всички онези, които се чувстват обезверени, предадени, изоставени и недооценени. Да им покаже, че и тяхната светлинка Любов съществува някъде, само трябва да се огледат, да я разпознаят, да повярват в нея, да не убиват надеждата за изход, да не допускат страха от провал да надделее.

Благодарни сме, че бяхме на точното място, в точното време.

Вашите вече три книги имат специално отредено място в нашата библиотека. Това е мястото „БУДИТЕЛИ“. А ние сме новите ПРОБУДЕНИ.

Бъдете благословени!

С много обич, благодарност, Любов и приятелство.

Стела Миланова и Желязко Стаматов

 

 

статии