E-mail   life@bethechangebg.com

  • BG
  • ENG
  • RUS

ЛИЧНИ СРЕЩИ с Ади и Милен


За Здравето в методики и практики

или

Поуките за Здравето от нашата Оздравителна програма

на Острова на Промяната (Ко Самуи, Тайланд)

 

Здравейте, Радетели на Здравето! Здравейте, Променящи Живота си Приятели!

Здравейте, съГрупници от ФБ групата „Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА!“!

Здравейте, Читатели на нашите книги „НЕПРОЧЕТЕНА КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО. ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА. Ние победихме рака!“ и „21 дни да промениш ЖИВОТА си! ПРОЕКТ ЗДРАВЕ“!

Топъл „Привет!“ на Новодошлите в обществото на Пробудените хора!

Още с отпътуването към Острова на Промяната, с който всички вие сте запознати от информацията, споделяна покрай провеждането на нашата Оздравителна програма под надслов „Живей 21 дни с Ади и Милен на Острова на Промяната - ПРОЕКТ ЗДРАВЕ“, ние знаехме, че обезателно трябва да споделим това наше ВТОРО ПРИКЛЮЧЕНИЕ (ала не и последно!) с нашите съмишленици, които също споделят Промяната. Затова още в края на 2018 година ние, Ади и Милен, ангажирахме нашата локация за събития ADI’S COOK & BOOK за дата 7 Април 2019 г. с ясното знание, че трябва да се срещнем лично с онези от вас, които биха искали да споделят и своето лично време с нас в разговори за Здравето – в методики и практики, въпроси и отговори.

За нас бе напълно ясно, че и Втората ни Оздравителната ни програма ще остави трайни следи в нашето съзнание не просто на нейни организатори и реализатори, ала и на ментори (под една или друга форма) по Пътя на Промяната на други хора. Една много отговорна и важна задача, за която не всеки е готов.

Ние знаехме, че Приключението, което планирахме усърдно в продължение на осем месеца, мечтаехме за неговото осъществяване и в крайна сметка реализираме успешно, ще ни даде още по-конкретна представа какво е необходимо на хората, за да станат те по-смели, по-решителни, по-дръзки, по-волеви, по-прецизни, по-...от всичко със знака „+“, което допринася за Промяната на физическо, енергийно, емоционално и ментално нива.

Докато се подготвяхме за отпътуването си, ние си зададохме множество въпроси и успяхме да отговорим на всеки един от тях. Целта на играта на „въпроси и отговори“ бе в желанието ни да предвидим всички стъпки, евентуални препятствия, форми на общуване и реализиране на ежедневието, споделяно с всеки един участник, неговия характер, интереси, изказани мнения и настоявания. Да, ние откровено вярваме, че успехът във всичко, с което човек се залавя, се дължи не само на положените усилия, ала и на т.нар. устойчив модел на имплементиране на „нещата“: подготовка – провеждане в прилагане – добри ежедневни практики – работещи модели за припознаване и, разбира се, огромна доза знания. 

Основната ни цел е да създадем устойчив работещ модел

за Промяна именно с нашата Оздравителна Програма,

чийто Трети тираж ще се осъществи още в края на 2019 година.

 

На 7 Април 2019 г. (ден: слънчева неделя!)

ви каним на Лична среща - Семинар с нас, Ади и Милен,

по време на която бихме искали да споделим с вас нашите впечатления от Оздравителната ни Програма след преживян опит и проведени 4 пълни захода по 23 дни с участници на различна възраст, пол, семейно положение, социален статут, оформени лични навици и здравни неразположения (различни диагнози).

Също така много ни се иска да ви разкажем повече и за Острова на Промяната в снимки и разкази, за да ви влюбим в него завинаги.

Сигурни сме, че нашата Лична среща ще е ползотворна,

много весела и както винаги...ВДЪХНОВЯВАЩА.

 

Разбира се, тъй като срещата ще отнеме време, което искаме да споделим с вас, ще се погрижим за здравословен обяд за всеки един от вас.

По време на Личната ни среща ще можете да отправите и своите въпроси към нас, свързани с нашата Житейска Мисия „Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА!“.

 

Никой не е казал, че промяната е лесна! Никой!

Ала всички, които са я постигнали, казват, че си заслужава!

 

 

Подробно за събитието

Кога?

7 Април 2019 г. (ден: неделя)

Къде?

ADI’S COOK & BOOK – ул. Будапеща 31, гр. София

карта: http://www.bgmaps.com/map/sofia

с  Кого?

с Ади и Милен Цанови

Такса участие

79.00 лв.

Брой места: *** местата са ограничени!

40

*** ВНИМАНИЕ!!! ТОВА, ЧЕ В СЪБИТИЕТО във Facebook Групата ни "Удоволствието да бъдем здрави! БЪДИ ПРОМЯНАТА!" ВИЖДАТЕ НА „ЩЕ ОТИДА“ МНОЖЕСТВО КЛИКВАНИЯ, ТОВА ВСЕ ОЩЕ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ МЕСТА НЯМА. Дали има или няма места, това зависи от броя Участници, които са внесли таксата си, която ще се приема само по банков път (вижте по-долу) или през платформата за плащане на сайта ни. Ако местата се изчерпат, ние закриваме събитието с уведомление, което е видимо за всички участници в нашите ФБ Група и в сайта. 

Времетраене

09:00 – 09:30 – посрещане на участниците в срещата

09:30 – време в разкази и случки

13:00 – 14:00 – здравословен обяд

14:00 – 17:30 – отново време в разкази и случки, и вашите въпроси

 

Начини на плащане

       Преди да пристъпим към начина на плащане, бихме искали да споделим мислите си по повод предстоящите въпроси (Винаги се намира някой, който да отправи този въпрос! Винаги! И то с нескрито неуважение!), свързани с Защо трябва да заплащаме за Срещата? Нали Ади и Милен правят това от сърце? Отговарям от името и на двама ни: Ние, Ади и Милен, уважаваме времето, усилията, старанията, резултатите и труда на всеки един човек, с когото ни е срещнал Живота, независимо дали тези срещи са били очаквани или неочаквани, добри или лоши, ползотворни или не. В отговор на нашето Добро поведение към Живота, очакваме и нашите време, усилия, старания, резултати и труд да бъдат възнаградени. Говорим за възнаграждение, а не за заплащане.

Стойността включва, както уважението към всичко, изписано до тук, така и за труда на нашата Приятелка и Асистентка Ради Кафелова, която неуморно работи и по тези наши проекти, идеи и реализации. Също така, таксата участие включва и здравословния обяд, напитки и тяхното  обслужване от нашата кетеринг компания. Няма как това посрещане да е безплатно. 

 

       По повод внесените такси!!!

        Моля ви да имате предвид, че внесени такси за тази среща не могат да бъдат прехвърляни за друг вид среща – семинари, уебинар, организирана от нас.

Всяко Събитие (а нашата Лична среща с вас е вид Събитие) е свързано с планиране, подготовка, кадри, средства и материали. Ако вие се запишете за участие, а впоследствие се откажете (по ред причини), ние си запазваме правото да задържим внесената такса.

Също така внесената такса гарантира факта, че вместимостта на нашата локация е ограничена, и вие я внасяте с ясното знание, че заемате конкретно място в посочената бройка, вместо може би някой друг, който не е успял да се запише, защото местата са се изчерпали.

 

       Единствени варианти на плащане: по банков път (описан по-долу тук), или през pay pal платформата на нашия сайт (вижте вдясно на екрана тук - "ЗАПИШИ СЕ"). 

ВНОС НА ТАКСИ ЩЕ СЕ ПРИЕМА до 3 Април  2019 г.!!! т.е. Всеки желаещ трябва да е внесъл сумата си навреме.

 

*** ВНИМАНИЕ!!!  ПО ПОВОД ПЛАЩАНЕТО НА СЕМИНАРА ПО БАНКОВ ПЪТ! Плащането се извърша по следния начин:

       Стъпка първа:

       Отивате в банката (или правите това от личното си електронно банкиране пред компютъра); за основание на плащане пишете следното: "Участие в семинар" (може и на латиница „uchastie v seminar“). Молим ви да извършите превода изцяло за ваша сметка. Молим ви да се съобразите с това изискване.


       Стъпка втора:

ОБЕЗАТЕЛНО посочвате двете си имена (преводът трябва да бъде извършен от вас – лично). Ако го направи някой друг, вместо вас, ще излезе неговото име. Ако посочи този някой вашето в основанието за плащане, при нас то няма да излезе, защото редовете, които се показват в нашето електронно банкиране не побират цялата информация - т.е. ние няма да видим вашето име!!!). Можете да изпишете името си на латиница. Това не е проблем. Ако все пак някой друг направи превода, защото вие нямате тази възможност, молим ви, пишете ни: кой за кого е направил превода, за да свържем името от превода с човека, когото да очакваме сутринта на 6 Април.

 

       Стъпка трета:

Прибирате се у дома, сядате пред компютъра и ни пишете ОБЕЗАТЕЛНО имейл на life@greenboxbg.com, в който ни посочвате:

Датата на личцната среща, за която се записвате Т.е. ние трябва да свържем тази такса за участие с тази Лична среща)

че сумата е пусната от ваша страна

посочвате вашите три имена:

ЕГН:

адрес по Лична карта:

телефон за връзка с Вас:

името + имейла, под които ще се явите в Платформата за Уебинара:

Т.е. Ако се изпишете ovex_dragnev@..., а се казвате Антон Драгнев, вие трябва да споделите това с нас. Иначе няма как да ви разпозная. Вярвам разбирате какво имам предвид!?!       Повярвайте ни, много често е истинска мистерия кой кой е, защото участниците не подават прецизна информация за вноса на таксата и за себе си, и ние като едни детективи разследваме дни наред за какво става дума. А ние не бихме искали да харчим ценно време в разследвания и разпознавания. Моля ви, посочете вашите имена коректно: кой внася такстаса, за кого я внася, за коя дата става дума и кой ще присъства на живо в деня на срещата.

 

       *** ВНИМАНИЕ!!! Изисканите от нас данни са необходими, за да издадем фактура, което действие е наложително, тъй като сумата постъпва по нашата фирмена банкова сметка.

Ето и данните на сметката: на BG и на ENG

IBAN: BG91FINV91501014849930

BIC: FINVBGSF

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА / FIRST INVESTMENT BANK

фирма: СИМПЛИ РЕД ЕООД / SIMPLY RED EOOD

булстат: BG130527842 / BG130527842

адрес: гр. София; ж.к. Дианабад, бл. 32, вх. В, ет.7, ап.65 / SOFIA, G.K.DIANABAD, BL.32,FL.7, APT.65

МОЛ: АДРИАНА ЧЕРНЕВА-ЦАНОВА / ADRIANA CHERNEVA-TZANOVA

       *** Моля ви да имате предвид, че нас не ни интересува дали ви трябва фактура или не ви трябва такава за отчетност. Процедурата е задължителна и ние трябва да я спазим. Ние трябва да издадем обезателно фактура за направеното плащане.

       МОЛИМ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ, уважете процедурата и не затруднявайте допълнително нашето работно ежедневие!!! Ние, също като вас, сме много ангажирани и с ценно работно и лично време. Благодарим ви предварително за разбирането, отделеното време и внимание!!!

       Стъпка четвърта:

       Аз връщам имейл на Участник с потвърждение на получения негов с подадените данни тогава, когато сумата е постъпила в нашата банкова сметка. Докато тя не постъпи, аз не изпращам обратен имейл. Ако не получите от мен имейл дълго време, значи вашият имейл не е пристигнал при нас или сумата не е постъпила все още. Различните банки имат различен срок на оформяне на преводите. Изчакайте няколко дни и изпратете отново имейла си и уведомлението, че сте внесли таксата. 

 

      Стъпка пета:

Следете редовно СЪБИТИЕТО-то в Групата, в което ще пускам инфо за Личната среща - Семинар като информационни текстове. Също така, следете и имейла, който сте подали за връзка с Вас.

 

Очакваме с нетърпение и 7 Април 2019 г.!

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ НИ ПОДКРЕПЯТЕ И ПРОМЕНЯТЕ СВЕТА ЗАЕДНО С НАС!

С пожелния за крепко Здраве и успехи!

Ади и Милен Цанови

 

P.S. Ако след така подадената пълна подробна информация все пак имате въпроси, можете да ги отправите на имейл life@greenboxbg.com  При първа възможност ще отговорим на вашето запитване.